Importservice

1

Mooiere auto voor minder geld.

2

Buitenland

3

Bespaar geld in de aanschafprijs ten opzichte van een auto in Nederland.

Waarom zou u zich bij het zoeken naar een nieuwe auto beperken tot de Nederlandse markt? De auto’s in Duitsland zijn vaak beter onderhouden, voorzien van meer opties en vaak voorzien van een jaar garantie, een auto importeren is dan ook heel aantrekkelijk. Echter, bent u niet helemaal thuis in alle regels en besparingsmogelijkheden? Dan bestaat het gevaar dat u in een van de valkuilen stapt die je onnodige kosten opleveren. De auto-import service van RBMK Automotive neemt het werk voor u uit handen en regelt het hele importproces. Wij kennen het importproces van a tot z en maken een auto importeren eenvoudig, zorgeloos, en zo voordelig mogelijk.

VERSNELDE AUTO IMPORT SERVICE

Wanneer u als particulier een afspraak wilt maken voor een importkeuring bij de RDW bent u al snel een aantal weken verder. Via de auto-import service van RBMK Automotive komt uw auto vaak dezelfde of anders de eerstvolgende werkdag al door de keuring. Ook kunt u profiteren van onze afspraken met de RDW en belastingdienst en werken wij met een versnelde inschrijvingsmethode. Zo kunnen we het importproces maximaal versnellen en staat uw auto doorgaans binnen 10 werkdagen op kenteken.

VOORAF INZICHT IN DE KOSTEN

Bij een auto importeren komen naast de kosten voor aanschaf van de auto natuurlijk nog wel wat meer kosten kijken. Wij maken deze graag vooraf voor u inzichtelijk zonder verrassingen achteraf. Zo kunnen wij vooraf alle importkosten voor u berekenen en een miskoop voorkomen. Er zijn namelijk nog wel wat valkuilen, maar er zijn ook slimme manieren om extra te besparen. Ben je niet volledig op de hoogte van alle regels en mogelijkheden dan worden de importkosten al snel hoger dan nodig

LANDELIJKE AFLEVERSERVICE

Mogen wij uw auto importeren dan kun u ook gebruik maken van onze landelijke afleverservice. Komt u niet bij ons uit de buurt maar wilt u wel gebruik maken van onze service? Uiteraard pikken we u bij aflevering graag even op van het station maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze afleverservice. Voor een aantrekkelijke prijs leveren wij uw nieuwe auto voor de deur af.

Kosten

RBMK Automotive hanteert een standaardprijs van €799,- voor het importeren van uw volgende auto.

Wat krijgt u voor dit bedrag?
Een zo voordelig mogelijk bpm door middel van een taxatie rapport

 • Wij zoeken naar een geschikte auto na een inventarisatie van uw behoeften.
 • Contacteren de verkoper en onderhandelen voor een zo goed mogelijke deal.
 • Controleren de auto en de bijbehorende documenten op betrouwbaarheid.
 • Maken indien gewenst een afspraak voor een proefrit of aankoopkeuring.
 • Maken een afspraak bij RDW en regelen de volledige keuring.
 • Regelen transport van de auto naar RBMK Automotive (tot 200km gratis).
 • Verzorgen de BPM-afrekening.
 • Regelen RDW-identificatie en tenaamstelling.
 • Maken uw auto showroom klaar.
 • Uw auto staat verzekerd bij ons in de loods tijdens het import proces.
 • Zorgen dat u gemiddeld na een week met uw auto de weg op kunt.

Er wordt een factuur voor u op maat gemaakt, zodat u niet vast aan tarieven zit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis eerste gesprek over de wensen van uw droomauto. We plannen samen een (telefoon)gesprek om uw behoeften in kaart te brengen. Daarna gaan wij op zoek naar de perfecte auto. Bent u geïnteresseerd in deze service maar wilt u geen auto uit het buitenland, kijk dan bij maatwerk.

VERZEKERD TRANSPORT

De auto’s die wij transporteren zijn standaard voorzien van verzekerd transport, indien de auto verder dan 200km staat zal er een meerprijs zijn. Transport is mogelijk tot 500 km.

Meerprijs

 • Vanaf 200km  €199,-
 • Vanaf 300km  €299,-
 • Vanaf 400km  €399,-

Bovenstaande tarieven zijn voor transport van normaal formaat personenauto’s.