Recensie

compleet pakket met expertiese

Rated 5,0 out of 5
mei 26, 2024

bij de aanschaf van een auto is het bij de grote keuze die er is wel heel prettig om te weten dat de verkoper de nodige kennis heeft over wat er aan wordt geboden ,en je er als koper op kan vertrouwen niet alleen een auto die er van buiten top uitziet ,maar technisch ook met garantie aan de man wordt gebracht,zodat je met recht kan zeggen .tot een volgende keer jongens

frank van den bergvandenberg

Het is feest met de Fiesta

Rated 5,0 out of 5
oktober 26, 2023

Na 13 jaar trouwe dienst was de oude Fiat aan vervanging toe. Na was online gezoek hier uitgekomen. We kwamen aanvankelijk voor een blauwe Fiesta maar gingen met een stoerdere Zwarte naar huis. Goede service, snel afgehandeld en zeer tevreden.

Peter Savelkoul

Top service

Rated 4,0 out of 5
oktober 11, 2023

Maandag 9 oktober in de avond (heel fijn dat dit mogelijk was) de nieuwe Ford Focus afgehaald. Vanaf het moment van aanschaf tot het moment van afhalen steeds goed op de hoogte gehouden over een paar dingetjes die nog geregeld moesten worden.

Onze oude auto ingeleverd en zeer blij met de nieuwe auto. Bedankt voor jullie service en klantvriendelijkheid.

B. Tans

Ford focus station wagon

Rated 5,0 out of 5
augustus 7, 2023

Best ik raad deze zaak jullie echt aan het zijn mensen die samen met jou kijken voor de beste oplossing ik had een Ford focus gekocht en er was een storing op het scherm gekomen na 5dagen ik heb met dhr gebeld en ernaar kon ik al binnen 1 dag terecht bij de garage daar na laten kijken en alles was goed bleek fout met de accu te zijn alles netjes opgelost ik had ruitensproeier kapot is allemaal netjes gemaakt zonder exstra kosten nogmaals jongens deze zaak verdiend een dikke 10 toppers bedankt voor jullie goede Hulp en voor het vertrouwen!!!

Remco

Goede service

Rated 5,0 out of 5
juli 1, 2023

Donderdag Ford Focus Wagon gekocht en onze eigen Fiesta in kunnen ruilen.

Alles snel en vriendelijk geregeld.

R de Boer
4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 van de 5 sterren (gebaseerd op 15 reviews)
Uitstekend87%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Heel slecht6%